GEZOCHT: WERKOPDRACHT VOOR DE AVG

De AVG: het is al weer een jaar geleden dat de AVG is ingevoerd, maar heel veel bedrijven en instellingen worstelen er nog mee. Een privacy statement is snel gemaakt (al dan niet ‘geleend’ van een andere website) maar er is veel, veel meer!

Voor iedereen die (nog) veel tijd moet steken in het AVG-proof maken van zijn/haar organisatie of er één kent die hiermee zit is de volgende oproep:

WIE KAN EEN FUNCTIONAIRS GEGEVENSBESCHERMING GEBRUIKEN??

Momenteel ben ik bezig met een verdiepingscursus AVG, waarin alle ins en outs van dit onderwerp worden bijgebracht. Onderdeel van deze 10 daagse cursus is een werkopdracht van maximaal 500 uur (4 tot 6 maanden) waarin een organisatie wordt bijgestaan om aan alle eisen van de AVG te voldoen.
Let wel: het gaat niet om een stage, alle deelnemers (ook ikzelf) hebben al vele jaren werkervaring op het adviserende vlak.

Het is wel van belang dat de organisatie enige omvang heeft (25 of meer medewerkers) of veel persoonsgegevens verwerken.

Kent een van jullie een organisatie die hier belangstelling voor heeft? Neem gerust contact op voor meer informatie: info@wijma-advies.nl of 06-31795203/ 0511-452535