juridisch spreekuur Meestal bent u wel goed bezig en weet u precies wat u moet doen. Maar soms komen de twijfels, zeker als het om juridische zaken gaat. Is dat nieuwe huurcontract wel o.k.? Mag ik die werknemer nu wel of niet ontslaan? Of mag mijn baas mij wel op een nadere locatie laten werken? Ga ik wel goed met de privacyregels om? U kunt met die vragen blijven rondlopen, of misschien is een bezoekje aan Kollum een idee?
Want sinds 1 april 2019 zit Wijma Juridisch Advies in het Bedrijvencentrum in Kollum aan de Voorstraat 14 op de eerste etage. Op deze mooie locatie kunt u in alle rust bespreken met welke juridische vragen u zit. Of juist wat u moet doen om problemen te voorkomen. Want dat is immers nog veel belangrijker. Ik leg u graag uit wat u moet doen of juist niet moet doen. En als het nodig is verwijs ik u door naar een andere expert.

Wat niet weet wat niet deert?

Veel ondernemers laten door hun verzekeringsagent uitzoeken welke risico’s ze lopen en welke verzekeringen ze nodig hebben. Maar waarom  laat u niet eens een juridische check doen? Zo komt u erachter of u toch niet zonder het te weten kans loopt op een flinke boete. Of dat u wanneer er toch eens een conflict met een klant komt u mooi het schip ingaat omdat u uw zaakjes toch niet op orde heeft? Of gewoon als geruststelling dat u toch goed bezig bent?

Ook hier kan  het juridisch spreekuur u helpen. Via een vragenlijst gaan we langs wat u bezighoudt, waar u voor moet  oppassen en natuurlijk ook wat u al goed doet. Zo kunnen misschien tikkende tijdbommen worden opgespoord en kunt u weer rustiger slapen.

Ook voor particulieren

Ook gewone consumenten zijn welkom op het spreekuur. Nieuwe baan? Laat gerust de arbeidsovereenkomst eerst even checken. Is een reparatie niet goed uitgevoerd? Kom maar langs om te bespreken hoe dit moet worden aangepakt.

Eerste gesprek gratis

Het eerste gesprek is gratis en verplicht tot niets. Een spreekuur is wel echt een spreekuur, dus is het de bedoeling dat ook maximaal in een uur uw vragen worden besproken. Is er meer tijd nodig of moet er echt actie worden ondernomen, dan wordt duidelijk met u besproken wat er gebeuren moet en met welke kosten rekening moet worden gehouden.

Loop maar naar binnen of maak een afspraak

Het spreekuur is iedere dinsdag van 15:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 15:00 tot 17:30 uur. Het is handig om vooraf even te mailen naar info@wijma-advies.nl  dat u komt, dat voorkomt een vergeefse reis als ik er toch een keer niet ben. Liever een ander tijdstip of een andere dag? Bel dan even op 06-31795203  of 0511-452535 zodat er een afspraak kan worden gemaakt.

Ik zie u graag eens verschijnen op de Voorstraat 14 in Kollum. Stel uw vraag, dan ga ik op zoek naar uw recht!