Waarom
Waarom wil Wijma Juridisch Advies u met raad en daad bijstaan? Is het fascinatie voor het doolhof van wetten en regels waar in ons land sprake van is? Is het de uitdaging om uit te vinden hoe iets écht zit en voor een lastige kwestie met een gedegen oplossing te komen? Is het de kick om met stevige argumenten de wederpartij te slim af te zijn?

Eigenlijk speelt dit allemaal wel mee. Maar bovenal is het te doen om ontzorgen: het dagelijks leven is al lastig genoeg: met uw werk (of juist het zoeken van werk) of het voeren van uw bedrijf. Juridische problemen zit u niet op te wachten. Wanneer ik die laatste zorgen kan wegnemen, dan is mijn doel bereikt. Laat mij dus doen waar ik goed in ben, dan heeft u de tijd om dat te doen waar ú goed in bent.

Hoe
De dienstverlening van Wijma Juridisch Advies vindt in nauw overleg met u plaats. Het is tenslotte uw belang waar het om gaat. Wat u wilt staat dan ook voorop en daar ga ik mee aan de slag. Er zijn enige dingen die u mag verwachten:

  • Gedegen onderzoek, uw rechten bepalen en uw doelen bereiken;
  • Eerlijkheid en duidelijkheid, uw recht om onze eerlijke mening te ontvangen;
  • Snelheid, snel weten waar u aan toe bent en vaart in de voortgang houden;
  • Praktische aanpak, een passende en gezamenlijke oplossing vinden;
  • Vasthoudendheid, opgeven zit er niet in bij Wijma Juridisch Advies.

Wat
Een garantie dat Wijma Juridisch Advies altijd uw juridische problemen oplost kan ik helaas niet geven. Maar wel altijd een helder en deugdelijk advies, mondeling of schriftelijk, over uw positie. Een praktijkervaring van meer dan 12 jaar staat hier garant voor. En een maximale inspanning om u van dienst te zijn en uw doelen te bereiken. En dit zowel in als buiten de rechtszaal. Met een stevige aanpak als het moet en een praktische benadering als het kan. Maar bovenal: betrokkenheid en een luisterend oor, zo nodig ’s avonds en in het uiterste geval zelfs in het weekend. Want achter elke juridische kwestie gaat tenslotte een mens schuil. En mocht het zo zijn dat een andere adviseur meer kennis over een kwestie heeft of er een advocaat ingeschakeld moet worden, dan laat ik u dat tijdig weten. En ga ik voor u op zoek om de juiste persoon te vinden. Want ook dat is ontzorgen.