Bedrijfsscan

"Wij hebben nooit juridische problemen gehad en dat zal ook wel niet zo gauw gebeuren". Het komt toch nog wel met regelmaat voor dat ik een ondernemer dit hoor vertellen. Prachtig natuurlijk. Niemand zit immers op zulke problemen te wachten, toch? Maar is het ook altijd waar? Want weet u echt wel zeker dat u aan alle wettelijke regels voldoet? En of die algemene voorwaarden wel zo waterdicht zijn als u denkt? En zijn de arbeidscontracten wel up-to-date? En kan de incasso niet wat beter? En zo zijn er nog wel veel meer vragen te bedenken. En een ongeluk zit nog altijd in een klein hoekje.

Net zoals u waarschijnlijk jaarlijks naar de tandarts gaat, uw wagenpark en andere machines regelmatig laat nakijken en mogelijk van tijd tot tijd uw bloeddruk laat controleren, is het helemaal geen slecht idee om uw onderneming eens een keer te laten doorlichten of alles juridisch wel in orde is. Grote kans dat er toch iets boven water komt waar u even niet aan heeft gedacht. en is het dan geen geruststellend gevoel dat alles weer op orde is en uw bedrijf ook op dat vlak er weer een tijdje tegen aan kan?

Aan de hand van een vragenlijst met zo'n 100 aandachtpunten gaat Wijma Juridisch Advies uw onderneming door. Waarna aan u wordt uitgelegd waar de knelpunten en risico's zitten, met een passende oplossing uiteraard. Door er even voor te gaan zitten kunt u zichzelf heel wat hoofdpijn en mogelijk flinke kosten besparen. Dat slaapt een stuk rustiger en kunt u zich weer bezighouden met waar u echt goed in bent!

Een juridische scan kunt u al laten uitvoeren voor € 350,- excl btw. Klik hier [link naar tarieven] voor verdere prijzen. Of maak gerust een afspraak [ link contact] om eerst de mogeljikheden te bespreken.