Juridisch spreekuur

Blijf niet rondlopen met uw vragen maar kom of bel naar het juridisch spreekuur!


Meestal bent u wel goed bezig en weet u precies wat u moet doen. Maar dan ineens gebeuren de dingen die persoonlijke omstandigheden of zelfs een compleet land helemaal op zijn kop kunnen zetten. Zoals nu de uitbraak van de Coronapandemie waar wereldwijd nu miljoenen mensen de gevolgen van ondervinden.
 
Dat het virus niet alleen zorgt voor heel veel lichamelijk leed, maar ook de economie hard raakt is inmiddels een bekend feit. Gelukkig dat de overheid maatregelen neemt om noodlijdende bedrijven te ondersteunen. Ook Wijma Juridisch Advies wil zijn bijdrage leveren door bedrijven van advies te dienen over vragen als:
 

  • Waar moet ik allemaal aan denken bij het laten thuiswerken van personeel?
  • Kan ik de cursus van mijn personeel kosteloos afzeggen?
  • Kan ik mijn onderaannemer zomaar afzeggen nu er geen werk meer is?
  • Mijn personeel weigert naar het werk te komen, kan ik ze dwingen?

 Maar ook voor vragen die niet met Corona te maken hebben kunt u uiteraard langs komen.


Ook voor particulieren

Ook consumenten zijn welkom op het digitale en telefonische spreekuur. Vragen rondom de Coronacrisis, maar ook andere vragen zijn welkom.

Eerste gesprek gratis
Het eerste gesprek is gratis en verplicht tot niets. Is er meer tijd nodig of moet er echt actie worden ondernomen, dan wordt duidelijk met u besproken wat er gebeuren moet en met welke kosten rekening moet worden gehouden.

Mail uw vraag of afspraak

Bij ons op kantoor worden regels van het RIVM in acht genomen en is het houden van 1,5 meter afstand geen probeleem. Ook zijn er ontsmettingsmiddelen aanwezig. Vanwege de dringende oproep van de overheid om zo veel mogelijk thuis te werken is het kantoor niet altijd bezet en alleen op afspraak te bezoeken.  U kunt via het mailadres de dag en tijdstip van uw voorkeur doorgeven. [op de contactpagina treft u een agenda aan waarop u uw afspraak kunt inplannen] Heeft u liever toch nog op afstand overleg? Geen probleem. Gelukkig hebben we telefoon en internet. Het telefonisch spreekuur is iedere woensdag en vrijdag van 11:00 uur tot 12:00 uur en  van 16:00 tot 17:00 uur.  Mailen van uw vragen kan natuurlijk dag en en nacht naar info@wijma-advies.nl.
 
 

 Stel uw vraag, dan ga ik op zoek naar uw recht!